Wat ontbreekt er in uw interieur ?

stArt to Art

Over stArt to Art

Edith Verwimp - stArt to ArtIn 2005 begon Edith Verwimp in te spelen op de vraag naar moderne schilderijen waarbij de koper zelf een inbreng kon hebben. Naargelang de behoefte werd de uitwerking en vormgeving gespiegeld aan de persoonlijke wensen van de toekomstige eigenaar, zonder hierbij aan
originaliteit in te boeten.  Daar ze vooral tweeluiken maakte, deed ze dit onder de naam 'Paar Apart'.

Door de bouw van de nieuwe atelier / galerij in 2013 heeft de oude naam 'Paar Apart' plaats moeten ruimen voor een nieuwe, meer omvattende benaming: 'stArt to Art'.  De op maat gemaakte schilderijen worden extra versterkt met complementaire objecten voor een nog betere integratie in het interieur.

CREATIEF MAATWERK
Het werk van Edith Verwimp vormt steeds een geheel met het interieur. Je kunt je keuze maken uit een aantal bestaande werken, maar meestal gaat het anders. Edith ent eigenlijk haar oeuvre op de woningen van de klanten. Kleurgebruik en thematiek worden in samenspraak bepaald. Maar verder mag je haar uiteraard haar creatieve vrijheid niet ontnemen. Je kunt haar het best zoveel mogelijk carte blanche geven. De kunstenares voelt immers zeer goed aan wat het kader vraagt en wat de mensen precies van haar verwachten.
Patrick Retour
Wonen met Stijl - Sfeervol Genieten

Foto's: Eddy Vangroenderbeek