Wat ontbreekt er in uw interieur ?

stArt to Art

QlockTwo

Kan een klok kunst zijn? Bekijk de buitengewoon originele ontwerpen van QlockTwo en het antwoord is volmondig 'Ja'.
Er zijn drie formaten beschikbaar: de QlockTwo Large, de QlockTwo Classic en de QlockTwo Touch.

QlockTwo Large

De QlockTwo Large is uitstekend geschikt voor publieke ruimten of voor grote, open interieurs.
Met zijn grootte van 90 x 90 cm doet deze perfect afgewerkte klok monden openvallen van verbazing.

QlockTwo Large - Tot op de minuut...

Via een ingebouwde DCF-77 ontvanger loopt de quartz klok altijd tot op de seconde correct. De geschreven tijdsweergave verandert elke vijf minuten. In elke hoek van de klok bevindt zich een lichtpuntje waarmee de tussenliggende minuten worden aangegeven.

QlockTwo Large - Kleuren

De QlockTwo Large wordt standaard vervaardigd uit roestvrij staal en is beschikbaar in de kleuren: 'Black Pepper', 'White Pepper', 'Red pepper' of in 'geborsteld staal'
Andere RAL kleuren zijn op aanvraag beschikbaar
QlockTwo Large - Kleuren

QlockTwo Large - Creator's Edition

Net zoals voor de QlockTwo Classic zijn er ook voor de QlockTwo Large prachtige 'Creator's Editions' in 'Cortenstaal', 'Goud', 'Raw Iron' en 'Platinum'.
QlockTwo Large - Creator's editions
Bij de 'Cortenstaal' editie is elke frontplaat uniek. Via een uitvoerig procedé wordt handmatig corrosie opgewekt om roestoppervlakken te creëren die stuk voor stuk verschillend zijn.
QlockTwo Creator's Edition - Cortenstaal

QlockTwo Large - Talen

De QlockTwo Large is beschikbaar in de talen: Nederlands, Duits, Engels, Frans, Deens, Spaans, Italiaans, Noors, Russisch, Zweeds en Turks.

QlockTwo Classic

De QlockTwo Classic meet 45 x 45 cm en is tot in de perfectie afgewerkt. Ze kan als wandklok en als vrijstaande object geplaatst worden.
U kijkt nooit meer op dezelfde manier naar een klok.

QlockTwo Classic - Tijdloos mooi

QlockTwo Classic - Kleuren

De QlockTwo Classic is verkrijgbaar met de volgende gekleurde acryl frontpanelen: Lime Juice (groen), Black Ice Tea (zwart), Vanilla Sugar (wit), Blue Candy (blauw), Cherry Cake (rood), Frozen Blackberry (paars), Dark Chocolate (bruin)
De frontpanelen zijn afzonderlijk verkrijgbaar zodat u in een handomdraai de kleur kan veranderen.
QlockTwo Classic - Kleurengamma Acryl
De QlockTwo Classic is eveneens verkrijgbaar in roestvrij staal,
gepoedercoated zwart (Black Pepper - Mat), gepoedercoated wit (White Pepper - Mat) en sinds kort ook in gepoedercoated rood (Red Pepper - Mat)
Andere RAL kleuren zijn op aanvraag beschikbaar
QlockTwo Classic - Roestvrij staal en Gepoedercoated

QlockTwo Classic - Creator's Edition

Mag het iets bijzonders zijn?
De QlockTwo Classic is verkrijgbaar in vier zogenaamde 'Creator's Edtions'. Dit zijn uitzonderlijke uitvoeringen in: 'Bladgoud', 'Cortenstaal' en sinds 2015 'Platina' of 'Raw Iron'.
Bij de 'Bladgoud' editie worden het oppervlak en de individuele uitgesneden letters via een uitvoerig procedé handmatig met bladgoud veredeld. Zo krijgt het frontpaneel zijn koninklijke alure met hoogwaardige uitstraling.
QlockTwo Creator's Edition - Bladgoud
Bij de 'Cortenstaal' editie is elke frontplaat uniek. Via een uitvoerig procedé wordt handmatig corrosie opgewekt om roestoppervlakken te creëren die stuk voor stuk verschillend zijn.
QlockTwo Creator's Edition - Cortenstaal

QlockTwo Classic - Talen

De QlockTwo Large is beschikbaar in de talen: Nederlands, Duits, Engels, Frans, Deens, Spaans, Italiaans, Noors, Russisch, Zweeds, Turks, Catalaans, Portugees, Roemeens en swabian germani.

QlockTwo Touch

Met zijn afmetingen van 13.5 x 13.5 x 1.8 cm past de QlockTwo Touch perfect op kantoor, slaapkamer of leeftruimte

QlockTwo Touch - de 'Classic' in een compact formaat

De QlockTwo Touch heeft heel wat gesofisticeerde functies aan boord. Zo zorgt een licht sensor voor een perfecte helderheid en kan de klok in een nachtstand geplaatst worden voor een ongestoorde nachtrust. Het ingebouwde alarm bevat ook en 'Snooze' functie voor als u nog even verder wil slapen.

QlockTwo Touch - Kleuren

De QlockTwo Touch is verkrijgbaar met de volgende gekleurde acryl frontpanelen: Lime Juice (groen), Black Ice Tea (zwart), Vanilla Sugar (wit), Blue Candy (blauw), Cherry Cake (rood), Frozen Blackberry (paars), Dark Chocolate (bruin).
De frontpanelen zijn afzonderlijk verkrijgbaar zodat u in een handomdraai van kleur kan veranderen.
Er zijn enkele speciale edities: de 'Black Ice Tea' versie met een volledig in zwart gelakte aluminium body, de 'Full Metal' bestaande uit roestvrij staal, de 'Creator's Edition - Rust' met zwarte voet en body en verroest stalen cover, De 'Golden Legend' met zowel de case, de voet als de cover in 24K bladgoud en de 'Black Metal DLC' met zwarte body, zwarte voet en roestvrij stalen cover met 'Diamond Like Carbon coating'.
QlockTwo Touch - Kleurengamma Acryl

QlockTwo Touch - Talen

De QlockTwo Large is beschikbaar in de talen: Nederlands, Duits, Engels, Frans, Deens, Spaans, Italiaans, Noors, Russisch, Zweeds, Turks, Arabisch, Catalaans, Portugees, Roemeens en swabian germani.