Vindt u het moeilijk om een dergelijke aankoop online te doen?
stArt to Art is de grootste verdeler in de BeNeLux én Certified Expert van QLOCKTWO. Contacteer ons voor een afspraak en kom alle uitvoeringen van de QLOCKTWO vrijblijvend bij ons in de galerij bekijken.

Beschikt u over een BTW- of ondernemingsnummer? Dan kan het interessant zijn om een QLOCKTWO via leasing te kopen.

 • QLOCKTWO Touch

  Het tafelmodel van de QLOCKTWO met alarmfunctie. Naast het compacte formaat maakt de eenvoudige bediening de QLOCKTWO Touch tot een geliefd designobject op kantoor, in de slaapkamer of de leefruimte.

  Koop een QLOCKTWO Touch 
 • QLOCKTWO Classic

  De QLOCKTWO Classic is de uitvoering waarmee alles begon. Een geniaal ontwerp met een formaat van 45cm x 45cm waar u niet op uitgekeken geraakt. De klok kan aan de muur gehangen of in een staander geplaatst worden.

  Koop een QLOCKTWO Classic 
 • QLOCKTWO Large

  Met een formaat van 90 x 90 cm maakt de QLOCKTWO Large indruk op elke bezoeker. Een kunstwerk avant la lettre uitstekend geschikt voor stijlvolle woningen, exclusieve appartementen, open interieurs of publieke ruimtes

  Koop een QLOCKTWO Large 
 • QLOCKTWO 180

  Een tijdloze, adembenemende blikvanger in een indrukwekkend formaat van 180 × 180 cm. Een design zo perfect dat ze een plaats kreeg in het Porsche museum in Stuttgart waar ze geflankeerd wordt door onder meer de iconische 911.In onze galerie in Knokke staat exclusief voor de BeNeLux de magistrale QLOCKTWO 180 Rust tentoon.

  Meer info over de QLOCKTWO 180 
 • QLOCKTWO Velvet Edition

  Met een nieuw, fluweelachtig oppervlak straalt de QLOCKTWO Velvet Edition warmte en elegante uit.

  Het textieloppervlak in warm rood of edel groen maakt het object tot een visueel hoogtepunt in elke ruimte en creëert een unieke combinatie van design en functionaliteit.

  Koop een QLOCKTWO Velvet Edition 
 • QLOCKTWO Creator's Edition

  De Creator's Edition Collection staat voor exclusiviteit wat betreft materialen en afwerking.

  De collectie wordt met de hand gemaakt.

  Elke exemplaar is verschillend en wordt aangevuld met een handtekening en een uniek serienummer.

  Koop een QLOCKTWO Creator's Edition 

Imponeer en betover met de QLOCKTWO.

De QLOCKTWO van Biegert & Funk geeft de tijd weer in woorden. De tijd wordt met een interval van 5 minuten op de display getoond, de tussenliggende minuten worden door de lichtpunten op de hoeken weergeven.

Lees hier meer over de designklassieker QLOCKTWO