Vindt u het moeilijk om een dergelijke aankoop online te doen?
stArt to Art is de grootste verdeler in de BeNeLux én Certified Expert van QLOCKTWO. Contacteer ons voor een afspraak en kom alle uitvoeringen van de QLOCKTWO Earth vrijblijvend bij ons in de galerij bekijken.

Beschikt u over een BTW- of ondernemingsnummer? Dan kan het interessant zijn om een QLOCKTWO via leasing te kopen.

 • QLOCKTWO Moon

  De maan heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht op ons allemaal.

  Ontdek de nieuwe QLOCKTWO Moon, winnaar van de hoofdprijs in de categorie 'Excellent Product Design Luxury Goods' van de German Design Awards 2024.

  Lees alles over de QLOCKTWO Moon 
 • QLOCKTWO Earth 13.5

  Het tafelmodel van de QLOCKTWO Earth met alarmfunctie. Naast het compacte formaat maakt de eenvoudige bediening de QLOCKTWO Earth 13.5 tot een geliefd designobject op kantoor, in de slaapkamer of de leefruimte.

  Koop een QLOCKTWO Earth 13.5 
 • QLOCKTWO Earth 45

  De QLOCKTWO Earth 45 is de uitvoering waarmee alles begon. Een geniaal ontwerp met een formaat van 45cm x 45cm waar u niet op uitgekeken geraakt. De klok kan aan de muur gehangen of in een staander geplaatst worden.

  Koop een QLOCKTWO Earth 45 
 • QLOCKTWO Earth 90

  Met een formaat van 90 x 90 cm maakt de QLOCKTWO Earth 90 indruk op elke bezoeker. Een kunstwerk avant la lettre uitstekend geschikt voor stijlvolle woningen, exclusieve appartementen, open interieurs of publieke ruimtes

  Koop een QLOCKTWO Earth 90 
 • QLOCKTWO Earth 180

  Een tijdloze, adembenemende blikvanger in een indrukwekkend formaat van 180 × 180 cm. Een design zo perfect dat ze een plaats kreeg in het Porsche museum in Stuttgart waar ze geflankeerd wordt door onder meer de iconische 911. In onze galerie in Knokke staat (exclusief voor de BeNeLux) de magistrale QLOCKTWO Earth 180 Rust tentoon.

  Meer info over de QLOCKTWO Earth 180 
 • QLOCKTWO Earth Limited Editions

  QLOCKTWO brengt geregeld gelimiteerde uitvoeringen uit van de QLOCKTWO Earth. Deze exemplaren worden in beperkte oplage geproduceerd en zijn dus slechts tijdelijk beschikbaar.

  Koop een QLOCKTWO Earth Limited Edition 
 • QLOCKTWO Earth Creator's Edition

  De Creator's Edition Collection staat voor exclusiviteit wat betreft materialen en afwerking.

  De collectie wordt met de hand gemaakt.

  Elke exemplaar is verschillend en wordt aangevuld met een handtekening en een uniek serienummer.

  Koop een QLOCKTWO Earth Creator's Edition 
 • QLOCKTWO Earth Velvet Edition

  Met een nieuw, fluweelachtig oppervlak straalt de QLOCKTWO Earth Velvet Edition warmte en elegante uit.

  Het textieloppervlak in warm rood of edel groen maakt het object tot een visueel hoogtepunt in elke ruimte en creëert een unieke combinatie van design en functionaliteit.

  Koop een QLOCKTWO Earth Velvet Edition 

Imponeer en betover met de QLOCKTWO Earth.

De QLOCKTWO Earth van Biegert & Funk geeft de tijd weer in woorden. De tijd wordt met een interval van 5 minuten op de display getoond, de tussenliggende minuten worden door de lichtpunten op de hoeken weergeven.

Lees hier meer over de designklassieker QLOCKTWO Earth

Voel de aantrekkingskracht van de QLOCKTWO Moon

De gepatenteerde mechanische weergave van de verschillende maanfasen wordt verkregen door 14 prisma's rond hun as te laten roteren. Startend met de nieuwe maan verandert de QLOCKTWO Moon elke dag een beetje om te eindigen in een stralende volle maan.

Lees hier meer over de nieuwe QLOCKTWO Moon