Imponeer en betover met dit perfecte design

Een QLOCKTWO Earth is niet zomaar een klok. Met dit prachtige design haalt u een kunstwerk in huis. Bestel uw QLOCKTWO Earth online of kom alle uitvoeringen vrijblijvend bekijken in onze galerie in Knokke en laat u betoveren door dit prachtig staaltje techniek.

stArt to Art is de grootste verdeler in de BeNeLux én Certified Expert van QLOCKTWO.


De QLOCKTWO Earth verovert het hart van elke kunstliefhebber die houdt van stijlvol design.

Dit prachtige ontwerp brengt op bijzondere wijze een hommage aan de tijd. Een matrix van 110 schijnbaar willekeurig gerangschikte letters vormen de basis. De afzonderlijke letters worden door oplichtende vlakken gecombineerd tot woorden die de tijd weergeven in stappen van vijf minuten. Vier oplichtende punten in de hoeken zorgen voor de precieze weergave per minuut.

De QLOCKTWO Earth is beschikbaar in vele kleuren en materialen, van gekleurd acrylglas tot edel bladgoud.

De tijd weergeven in woorden. Dit eenvoudig idee werd door Marco Biegert en Andreas Funk uitgewerkt in een prachtig ontwerp. Het idee dateert al van 1989 en na heel wat geëxperimenteer werd de eerste QLOCKTWO Earth in 2009 gepresenteerd in Stuttgart. Nadien ging het heel snel. Biegert & Funk ontving ondertussen al meer dan 30 internationale designprijzen waaronder de prestigieuze Red Dot Award voor diverse uitvoeringen van de QLOCKTWO Earth.

De QLOCKTWO Earth wordt nog steeds met de hand vervaardigd in de fabriek in Schwäbisch Gmünd.

  De klassieker

  QLOCKTWO Earth 45

  De QLOCKTWO Earth 45 is de uitvoering waarmee voor Biegert & Funk alles begon. Ondertussen is ze verkrijgbaar in meer dan 20 talen.

  De grote variatie aan uitvoeringen zorgt ervoor dat er een perfecte QLOCKTWO Earth is voor elke huiskamer of kantoorruimte.

  De 45 × 45 cm grote QLOCKTWO Earth 45 wordt als een kunstwerk aan de muur gehangen, maar kan ook met een voet van acrylglas worden opgesteld.

  Het frontpaneel is in verschillende kleuren, talen en materialen verkrijgbaar. Het is bevestigd met magneten en kan eenvoudig worden verwisseld.

  De QLOCKTWO Earth 45 Powder-Coated Stainless Steel edition heeft een roestvrij stalen frontpaneel dat via poedercoating technologie gelakt wordt. De letters zijn via lasertechnologie haarfijn uitgesneden. Er zijn heel wat kleuren beschikbaar zoals White Pepper (wit), Black Pepper (zwart), Red Pepper (rood), Grey Pepper (grijs) en Hazelnut (Hazelnoot). Daarnaast is er ook de Stainless Steel in geborsteld RVS.

  Op zoek naar een uniek exemplaar? Kies dan voor de prachtige Creator’s Edtions of Limited Editions.

  Koop een QLOCKTWO Earth 45

  De indrukwekkende

  QLOCKTWO Earth 90

  Met een formaat van 90 x 90 cm maakt de QLOCKTWO Earth 90 indruk. Deze versie is geschikt voor stijlvolle woningen, exclusieve appartementen, open interieurs of publieke ruimtes.

  De QLOCKTWO Earth 90 is verkrijgbaar in meer dan 20 talen.

  De QLOCKTWO Earth 90 is net zoals de QLOCKTWO Earth 45 in verschillende roestvrij stalen versies beschikbaar zoals de Black Pepper (zwart), White Pepper (Wit), Red Pepper (Rood), Grey Pepper (Grijs) en Hazelnut (Hazelnoot) en Stainless Steel (geborsteld RVS)

  Natuurlijk mogen ook de nieuwe Velvet Edition in rood en groen en de verschillende Creator’s Edtions niet ontbreken: Raw Iron, Metamorphite, Rust, Vintage Copper, Silver & Gold, Gold en Platinum.

  Koop een QlockTwo Earth 90

  De compacte

  QLOCKTWO Earth 13.5

  Ook het tafelmodel (13,5 × 13,5 cm) met alarm geeft de tijd in woorden weer. Naast het compacte formaat maakt de eenvoudige bediening de QLOCKTWO Earth 13.5 tot een geliefd designobject.

  Een lichte aanraking van de behuizing is voldoende om de centrale functies als de Night-Touch Modus, het inschakelen van het alarm en de snoozefunctie te regelen.

  Het frontpaneel is bevestigd met magneten en kan eenvoudig worden vervangen.

  Ideaal voor op een nachtkastje, bureau of aanrecht.

  Koop een QLOCKTWO Earth 13.5

  De magistrale

  QLOCKTWO Earth 180

  In onze galerie in Knokke hangt exclusief voor de BeNeLux de prachtige QLOCKTWO Earth 180 Rust tentoon. Een tijdloos en adembenemend ontwerp met een indrukwekkend formaat van 180 × 180 cm.

  Dit design is zo perfect dat het een plaats heeft gekregen in het Porsche museum in Stuttgart, waar het wordt geflankeerd door onder andere de iconische 911.

  Meer info over de QLOCKTWO Earth 180

  De unieke

  Limited Editions

  QLOCKTWO brengt geregeld gelimiteerde uitvoeringen uit van de QLOCKTWO Earth. Deze exemplaren worden in beperkte oplage geproduceerd en zijn dus slechts tijdelijk beschikbaar.

  Ontdek de Universe Midnight, de Universe Moon Gold en de Pretty Pink.

  Koop een QLOCKTWO Earth Limited Edition

  De exclusieve

  Creator's Edition

  De Creator's Edition Collection staat voor exclusiviteit wat betreft materialen en afwerking.

  De collectie wordt met de hand gemaakt met behulp van een ingewikkeld proces om een opvallend eindresultaat te bereiken.

  Geen twee zijn ooit identiek. Elke exemplaar wordt aangevuld met een handtekening en een uniek serienummer dat wordt aangebracht door middel van een lasergravure.

  Koop een QLOCKTWO Earth Creator's Edition

  De stijlvolle

  Velvet Edition

  Met een fluweelachtig oppervlak straalt de Velvet Edition warmte en exclusiviteit uit.

  Het frontpaneel is bekleed met fluweel in warm rood en edel groen.

  Het textieloppervlak maakt van dit object een visueel en tastbaar hoogtepunt in elke ruimte.

  Deze unieke combinatie van design en functionaliteit maakt de QLOCKTWO Earth Velvet bijzonder.

  Koop een QLOCKTWO Earth Velvet Edition

  Designers

  Andreas Funk & Marco Biegert

  Toen we in 2008 de allereerste QLOCKTWO Earth bouwden, was het één van de vele andere kunstprojecten voor ons en bedoeld voor onszelf. Vrienden en familie begonnen er echter zo vaak om te vragen, dat de klokken zich via ons netwerk verspreidden. We besloten toen om tien stuks te maken voor een beurs en de mensen waren zo enthousiast dat ze meteen waren uitverkocht. Dat was het moment waarop we ons volledig realiseerden welk effect dit kunstobject op mensen had.

  QLOCKTWO Earth

  Leasen

  Beschikt u over een BTW- of ondernemingsnummer?

  Als zaakvoerder kan het interessant zijn om een QLOCKTWO te leasen in plaats van te kopen.

  Een QLOCKTWO leasen

  Ontdek in volgende video waar QLOCKTWO zijn inspiratie heeft gehaald voor de Creator's Editions.

  De grootste QlockTwo ter wereld is de QlockTwo 520 Gamundia.

  De grootste

  QLOCKTWO 520 Gamundia.

  De grootste QLOCKTWO Earth ter wereld is de QlockTwo 520 Gamundia. Het voorpaneel van Corten-staal van de letterklok meet maar liefst 5,20 x 5,20 meter en weegt alleen al meer dan 2 ton. Elke afzonderlijke letter van de 110 letters wordt met uiterst precieze lasertechnologie uit de 16mm dikke staalplaat gesneden. Net als bij elke andere QLOCKTWO bestaat de tekenmatrix uit 110 oplichtende vlakken. Voor de 520 GAMUNDIA komt voor elke letter een weerbestendige architectuurschijnwerper met een enorm verlichtingsvermogen.

  Caption

  QLOCKTWO Moon

  Ontdek de aantrekkingskracht van de QLOCKTWO Moon, het nieuwe Award-winning design van Biegert & Funk.

  Meer over de QLOCKTWO Moon

  Downloads

  Handleidingen en Flashsetter

  Met de gratis Flashsetter app kan de tijd eenvoudig met de smartphones worden overgedragen op de QLOCKTWO Earth.

  Download hier de Flashsetter voor IOS of Android.

  Op zoek naar een handleiding? Op de site van QLOCKTWO staan alle handleidingen op een rijtje.