Overzicht uitvoeringen

Saint of Love van de Belgische ontwerper Luc De Maeght personaliseert de universele boodschap van de liefde. Het met de hand gemaakte beeld is het symbool voor eenheid, vriendschap en samenhorigheid. Het bestaat in verschillende kleuren en groottes. Er is zelfs een exemplaar gemaakt in bladgoud. Elk beeld is genderneutraal en straalt liefde en passie uit. De gekleurde Saint of Love beeldjes zijn bovendien handgeschilderd. De bladgouden versies worden manueel belegd met 24k goud afkomstig van de Ricardo do Espirito Santo Silva Foundation uit Lissabon.

Verpakking

Niet alleen het Saint of Love beeldje is een ode aan de liefde. Zelfs de verpakking straalt genegenheid uit. Het beeld ligt knus in een papieren bedje vol liefdevolle woorden. Samen met een kaartje waarop de geboortedatum van het beeld wordt vermeld.

  Saint of Love

  Gold leaf 24k

  Het keramische beeld Saint of Love wordt met de hand belegd in 24k bladgoud afkomstig van de Ricardo do Espirito Santo Silva Foundation uit Lissabon. Elk exemplaar is dus uniek. Er zijn drie formaten beschikbaar: 18cm, 25cm en 35cm

  Koop de Saint of Love in 24k bladgoud

  Saint of Love

  Special Editions

  Het keramische beeld Saint of Love wordt met de hand geschilderd en is dan ook uniek. Van de Special Edition zijn geen twee exemplaren identiek.

  Er bestaan drie uitvoeringen, telkens in twee formaten (25cm en 35cm): de witte multicolor, de zwarte multicolor en de zwart met goudkleur editie.

  Koop een Saint of Love Special Edition

  Saint of Love

  Coloured Originals

  De Saint of Love beelden van de Coloured Original edition worden na hun creatie nog eens extra met veel liefde manueel gekleurd. Hierdoor krijgt voelt het beeld gladder aan en krijgt het een glanzende uitstraling.

  Er bestaan veel verschillende kleuren, telkens in drie formaten (18cm, 25cm en 35cm).

  Koop een Saint of Love Special Edition

  Saint of Love

  Pure & Terracotta

  De keramische beelden van de Saint of Love worden met de hand vervaardigd in Portugal.

  De Pure & Terracotta reeks is het beeldje in zijn puurste vorm.

  Er bestaan veel verschillende kleuren, telkens in drie formaten (18cm, 25cm en 35cm).

  Koop een Saint of Love Pure & Terracotta

  Saint of Love

  Brons - Limited Edition

  Deze prachtige bronzen versie van de Saint of Love is beschikbaar in een gelimiteerde oplage.

  Het goud gepatineerde bronzen beeld heeft een hoogte van 50cm.

  Er worden maar 100 exemplaren van gemaakt.

  Koop een Saint of Love in brons

  Kunstenaar en ontwerper

  Luc De Maeght

  Luc De Maeght is een Belgisch kunstenaar die actief is geweest in de modewereld. Kleuren kent hij dan ook als geen andere. Zijn schilderijen zijn dan ook een explosie van kleur en emotie. Het universeel beeld Saint of Love is van zijn hand.

  Naast ontwerper is Luc De Maeght ook een succesvol schilder.

  Lees meer over Luc De Maeght en ontdek zijn prachtige schilderijen.