Projecten

Een woning of kantoor stijlvol en in harmonie inrichten is minder eenvoudig dan het lijkt. Mooie objecten komen pas écht tot hun recht als ze perfect gecombineerd worden. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van projecten waar op maat gemaakte schilderijen, meubilair, beelden en decoratie niet als losse onderdelen beschouwd worden, maar waar ze mekaar versterken tot een stijlvol geheel.

Project Oudsbergen Opglabbeek

Nadine en Serge uit Opglabbeek gingen zorgvuldig tewerk bij de inrichting van hun interieur. Ze kozen voor een combinatie van moderne en antieke meubels, omringd door verfijnd behangpapier en kwalitatieve gordijnen. Aan Edith Verwimp van stArt to Art vroegen ze om hen te helpen bij de verdere afwerking. Ze opteerden voor een groot schilderij. In het 3-luik werd de taupe-kleur van het salon, het chocoladebruin van de kast, het ecru van het behang en het oranje van het tafeldoek verwerkt. Voor de aankleding van de andere muren werd gekozen voor stijlvolle en rustige accenten. Zo is er de prachtige QlockTwo Classic in White Pepper. Een pareltje van functioneel en modern design. Op de randen van de houten legplanken staan de bronzen beeldjes Window 8 en Window Construction H20 van Erli Fantini. In de donkerhouten open kast komen de brons met steen beelden van Luise Kött-Gärtner perfect tot hun recht. De goedlachse Happy Faces in de uitvoering met 28 kopjes zorgen dan weer voor een vleugje humor. Ze worden geflankeerd door 2 slanke vazen die uit hetzelfde materiaal zijn vervaardigd en daardoor één mooi geheel vormen. Op de houten eettafel pronkt de prachtige schaal Bowl Dune Large Black met daar recht tegenover twee sierlijke vazen uit de Tres-serie.

Meer...
Blog Image

Project Trouville Nieuwpoort

Een buitenverblijf aan onze eigen Noordzee, Dat was de wens van Pascale en Noël uit Westerlo. Ze kochten een appartement in Nieuwpoort en maakten hun droom waar. Voor de inrichting kozen ze voor zwart, wit en grijs met rood als accentkleur. Aan Edith Verwimp vroegen ze om een modern schilderij te maken dat hier perfect bij aansluit. Voor de decoratie kozen ze enkele bestsellers: een groepje Visitors van Guido Deleu, de Happy Faces met rode lipjes van Selma Calheira en een schaal met bijpassende deco balls. Nu alles klaar is kunnen ze eindelijk volop genieten van de gezonde zeelucht.

Meer...
Blog Image

Project Lippenslaan Knokke

In Knokke werd opnieuw aan een totaalproject gewerkt. Een appartement werd helemaal gestript en terug opgebouwd en ingericht door Edith Verwimp. Voor de leefruimte en de eerste slaapkamer maakte Edith een schilderij op maat en kleur. De beelden en de decoratie zijn voor een groot deel afkomstig uit de collectie van stArt to Art. Naast de Field of Flowers in de slaapkamer is er in de leefruimte een prominente plaats voorzien voor het prachtige bronzen beeld United Forces van Jacques Vanroose. De hal wordt opgefleurd door de keramische beelden Homens De Barro van Selma Calheira en de houten Wall Panel Palha. Ook het toilet heeft een vleugje kunst in huis met de Art in Box van Volker Kühn en de altijd mooi Visitor van Guido Deleu.

Bekijk het volledige project met nog veel meer foto's op droominknokke.be

Meer...
Blog Image

Project Verweeplein Knokke

Een appartement in Knokke werd van de grond op terug opgebouwd en ingericht door Edith Verwimp. De schilderijen in de living en de slaapkamers zijn van haar hand. De decoratie is afkomstig uit de collectie van stArt to Art. In de hal houden de Visitors van Guido Deleu de wacht.

Bekijk het volledige project op hemelsknokke.be

Meer...
Blog Image

Project woning Bodegem

Christel kwam bij ons aankloppen om haar huis te laten decoreren met schilderijen en accessoires. Ze wist goed wat ze wilde en in samenspraak met Edith werd er gekozen voor een 3-luik met wit, beige en brons. De warme tinten matchen bij de 3 bronzen vazen en passen perfect bij de beige kleur van de tafel en de gordijnen. In de keuken mocht een frivool en kleurrijk schilderij en het beeldje in PMD de stijlvolle keuken opfleuren. Sobere, witte muurdecoratie zoals Floral Joy en Happy Faces geven het interieur net die extra toutch. De Original Climbers, birds, Darius en Suri, de schalen, Visitors en muses kregen ook allemaal een perfect plaatsje.

Meer...
Blog Image

Project Golvenstraat Knokke

Een appartement in Knokke werd volledig gestript en opnieuw ingericht door Edith Verwimp. Het schilderij in de living is van haar hand en de decoratie is afkomstig uit de collectie van stArt to Art. Let op de prachtige muurdecoratie van ontwerper Stefan Schöning genaamd Pisco, wat in het Portugees 'knipoog' betekent. Maar ook het prachtige 160cm brede bronzen werk The Window boven het bed komt prachtig tot zijn recht dankzij de indirecte verlichting.

Meer...
Blog Image

Project woning Vorselaar

Nick en Eef uit Vorselaar deden beroep op Start to Art om hun mooie woning te voorzien van decoratie en een bijpassend kunstwerk. De blikvanger is ongetwijfeld het schilderij met zwarte achtergrond en warme tinten zoals rood, aubergine en bordeaux. In combinatie met wit blijft het schilderij fris van kleur. De kleurenpracht van het schilderij komt terug in het sierlijk beeld onder de trap. Aan een andere vrije muur banen de originele climbers zich een weg naar de top. Boven de design stoel hangt een Floral Joy geflankeerd door het elegante bronzen beeld Wave van Ann Vrielinck. De pure schoonheid van de lachende Happy Faces wordt benadrukt door de kopjes rechtsteeks aan de muur te bevestigen. Vanop een sokkel hebben de Visitors een overzicht over de mooi ingerichte ruimte.

Meer...
Blog Image

Project woning Merchtem

Ilse en Luc uit Merchtem wilden hun lege muren decoreren met drie schilderijen van Edith Verwimp. Een hele uitdaging, maar het resultaat mag er wezen. Na de bespreking was iedereen het eens: de verdere uitwerking zou gebeuren met warm oranje als basiskleur, aangevuld met neutraal wit en zwart. Het imposante 3-luik in de inkomhal zorgt voor de verbinding tussen de verschillende ruimtes. Let op de speelse invulling van de Happy Faces. In plaats van de klassieke weergave op een display kozen Ilse en Luc ervoor om de hoofdjes willekeurig over de muur te verspreiden. Het keramische materiaal van de hoofdjes werd herhaald in de vazen en de visitor wat zorgt voor een mooi geheel. De zwart/wit combinatie werd ook toegepast in de strakke schaal met bijpassende bollen. In de open kast in het bureel matchen de brons met steen beeldjes perfect bij het schilderij.

Meer...
Blog Image

Project woning Essen

Nicole en Rudi uit Essen hebben het goed bekeken. In hun moderne interieur gebruiken ze warm rood als accentkleur wat resulteert in een gezellige leefruimte. Het spreekt voor zich dat deze kleur ook primeert in het op maat gemaakte schilderij van Edith Verwimp. De rode tinten komen terug in de prachtige kast en de kussens op de barkrukjes. De gekozen accessoires zoals de bowls in 2 formaten en de langwerpige schaal zijn complementair en doordacht gekozen. Het papier maché beeldje maakt het geheel helemaal compleet. Het bronzen beeld To Be Happy van Ann Vrielinkck zorgt voor vreugde en past perfect bij de rest van het interieur. Het is speels en frivool zonder dat het te opvallend aanwezig is.

Meer...
Blog Image

Project woning Sint-Denijs-Westrem

Charlotte uit Sint-Denijs-Westrem wilde een blikvanger in haar prachtige huis. Het schilderij moest heel aanwezig zijn zonder schreeuwerig te worden. Het resultaat werd een muurvullend 4-luik. Het schilderij blendt perfect met de zachte tinten van de zetel, het tapijt en de andere beige kleuren. Verder zorgen de ritmische lijnen voor speelsheid en geven de okergele en gouden kleuren het kunstwerk een chique uitstraling. Ook de decoratie is zorgvuldig gekozen als kunstzinnige aanvulling. Subtiel aanwezig zonder echt op te vallen, maar wel goed uitgekozen zodat er een perfecte balans is tussen rust en frivoliteit. Vooral de verschillende witte beeldjes van de Duitse kunstenares Luise Kött-Gärtner passen naadloos in de prachtige wandkast. Het beeld In Quadrato van Guy Buseyne staat prachtig tegen de muur en trekt dadelijk de aandacht. De strakke vorm en spannende lijnen zorgen voor karakter. De massief houten sokkel past perfect bij de beige tinten in het interieur. Op de slanke witte sokkel triomfeert het prachtige beeld Vitory van Jacques Vanroose.

Meer...
Blog Image

Project woning Zoutleeuw

De familie Van Hees uit Zoutleeuw wilden hun interieur afwerken met twee schilderijen waarin speelse lijnen vrij spel kregen. Het schilderij in de keuken bestaat voornamelijk uit de basiskleuren zwart, grijs en wit. De groene en felrode lijnen zorgen voor extra pit en karakter. Het werk in de leefruimte bevat vooral kleuren die terug te vinden zijn in de tafel, de kast, de parket en de muren. Op die manier past het naadloos in het interieur. Net zoals in de keuken zorgen krachtige lijnen voor het nodige temperament. De twee moderne schilderijen zijn de absolute blikvangers in het interieur. Toch zijn er ook enkele mooie decoratieve elementen die versterkend werken.

Op de foto's zijn twee bronzen beelden te zien: To Reason van Ann Vrielinck en Step by Step van Guy Buseyne. De altijd elegante Visitors van Guido Deleu en de grappige Negritas beeldjes van Selma Calheira passen perfect bij de schilderijen. Op de strakke tafel staan de kleine en grote versie van de uit composiet vervaardigde Bowl-schalen. Op het tafeltje naast de design zetel spinnen Darius en Suri lieflijk tegen elkaar. In de hal pronkt het Art-in-Box werk van de Duitse kunstenaar Volker Kühn de wand, geflankeerd door 3 sierlijke vazen uit de pinguin-serie.

Meer...
Blog Image

Project woning Mechelen

Prachtige meubels hadden Liesbeth en Nico al. Aan Edith Verwimp van stArt to Art vroegen ze advies om hun kale muren 'onder handen' te nemen. In het op maat gemaakt schilderij van Edith primeert de witte achtergrond. Er werd gewerkt met beige tinten, chocoladebruin en een accent van cognac (de kleur van de stoelen). Het gedurfde lijnenspel van het schilderij in combinatie met het frivole muurpaneel Floral Joy en de sobere maar karakteristieke vazen zorgen voor een perfecte match met de meubels. De grote witte schaal met 3 deco balls past zowel op de salon- als op de eettafel.

Meer...
Blog Image

Project woning Laakdal

Francois en Francine uit Laakdal houden van kleur in hun huis. Rood, groen en geel worden naar hartenlust gecombineerd met wit en zwart. Het lijnenspel in het schilderij van Edith Verwimp vormt het perfecte bindmiddel. De warmrode accenten worden gelegd met decoratie die uit hetzelfde materiaal zijn vervaardigd. Het abstracte beeld, de grote staanvaas, de kleinere bolvazen en het statische mannetje passen daardoor perfect bij mekaar. Het witte schilderij in de keuken contrasteert fel tegen de gele muur. De structuur van het werk krijgt extra diepgang door het royale zonlicht dat binnenvalt. Op de foto's zijn ook het bronzen beeld To Explain van Ann Vrielinck, de CanArt van Nele Serpieters en een zwarte schaal met bijhorende deco balls te zien.

Meer...
Blog Image

Project woning Wolvertem

Een wat klassieker interieur stijlvol inrichten. Dat was het doel van Ann en Hans uit Wolvertem. Ze vroegen aan Edith Verwimp om een schilderij te maken waarin beige en bruintinten primeren. Het schilderij moest een blikvanger worden, maar toch ook de nodige rust uitstralen. In het warme, cosy interieur werden enkele passende decoratie elementen toegevoegd: de alom gekende Visitors accentueren de kleuren in het schilderij, de in hetzelfde materiaal vervaardigde witte Pinkwins stralen sierlijke elegantie uit en het sfeervolle 'Tree Old Silver' wall panel en de prachtige bijpassende schaal met deco balls maken het geheel af. Op de foto's zijn ook de bronzen beelden Victory en Interaction van Jacques Vanroose, en Whispering van Ann Vrielinck te zien.

Meer...
Blog Image

Project woning Lint

Raf en Inge uit Lint vonden dat het hoog tijd werd om hun woning wat op te fleuren. Dat resulteerde in een een flinke opknapbeurt waar contrasten centraal staan. De twee schilderijen van Edith Verwimp zijn op maat gemaakt. Het fel rode werk ligt volledig in lijn met de bijhorende decoratie, terwijl het witte werk vooral contrasteert met de gekleurde achtergrond van de muur. Daar waar het papier maché beeld voor meer leven in huis zorgt straalt het stijlvolle bronzen beeld van Ann Vrielinck eerder rust uit.

Meer...
Blog Image

Project woning Beerzel

Sigrid uit Beerzel houdt van strak en modern. Haar interieur bestaat vooral uit stijlvolle witte en zwarte materialen. Toch is er ook plaats voor enkele kleurrijke accenten met als kers op de taart een gedurfd en op maat gemaakt schilderij van Edith Verwimp. Op de foto's is naast het schilderij ook een bronzen beeld In Between van de Belgische kunstenaar Guy Buseyne te zien. The Visitor van Guido Deleu in klein en groot formaat zorgen voor een speelse toets. Aan de muren hangen 'The Cube' van Cicero Silva (zie toonzaal stArt to Art) en een houten Wall Panel. De grote zwarte schaal met bijpassende bollen zorgt ervoor dat de witte eettafel altijd mooi gedecoreerd is. De verlichte nis in de keuken biedt onderdak voor één van de prachtige beeldjes in steen en brons van Luise Kött-Gärtner.

Meer...
Blog Image

Project woning Brasschaat

De uiterst sympathieke Nancy S. uit Brasschaat heeft haar huis prachtig en smaakvol ingericht. Het schilderij is perfect op maat en kleur gemaakt door Edith Verwimp van stArt to Art. De Happy Faces zorgen voor een speelse toets. De bijpassende bronzen vazen voor de perfecte combinatie. Het slanke, statische bronzen beeld To Glorify is van Ann Vrielinck. In de design kast staan twee beelden van Luise Kött-Gärtner. De schaal en bijpassende bollen komen uit de decoratie afdeling van stArt to Art.

Meer...
Blog Image

Project Kapellen

Eddy en Bea uit Kapellen vonden dat het hoog tijd werd om hun woning een tweede leven te schenken. Een vuurrood schilderij en een bronzen beeld in de inkomhal zorgen voor een warm ontvangst. Ook in de leefruimte vinden we een sierlijk bronzen beeld en een op maat gemaakt schilderij van Edith Verwimp. Maar er is ook plaats voor enkele speelse accenten zoals de Happy Faces en de Visitor. Verder zijn er enkelen decoratieve elementen die het geheel versterken.

Meer...
Blog Image

Project villa Grobbendonk

De eigenaars van deze prachtige villa gelegen te Grobbendonk vroegen aan Edith Verwimp van stArt to Art om een schilderij te maken dat naadloos aansluit bij hun interieur. Het abstracte beeld en de twee houten wall panels uit de decoratie collectie van stArt to Art maken het plaatje compleet.

Meer...
Blog Image

Project Leopoldlaan Knokke

Dit prachtig gerenoveerd appartement aan zee werd volledig ingericht door Edith Verwimp van stArt to Art. De schilderijen in het appartement zijn allemaal van haar hand. Bovendien zijn er heel wat beelden en decoraties afkomstig van stArt to Art.

Meer...
Blog Image

Project Paul Parmentierlaan Knokke

Dit prachtig gerenoveerd appartement aan zee werd volledig ingericht door Edith Verwimp van stArt to Art. De schilderijen in het appartement zijn allemaal van haar hand. Bovendien zijn er heel wat beelden en decoraties afkomstig van stArt to Art.

Meer...
Blog Image

Project Industrieweg Grobbendonk

Het spreekt voor zich dat de woning van Edith Verwimp ook door haar werd ingericht en gedecoreerd. De schilderijen zijn uiteraard allemaal van haar hand. Bovendien zijn er heel wat beelden en decoraties afkomstig van stArt to Art.

Meer...
Blog Image

Project Zoutelaan Knokke

Dit prachtig gerenoveerd appartement aan zee werd volledig ingericht door Edith Verwimp van stArt to Art. De schilderijen in het appartement zijn allemaal van haar hand. Bovendien zijn er heel wat beelden en decoraties afkomstig van stArt to Art.

Meer...
Blog Image

Project Boudewijnlaan Knokke

Dit prachtig gerenoveerd appartement aan zee werd volledig ingericht door Edith Verwimp van stArt to Art. De schilderijen in het appartement zijn allemaal van haar hand. Bovendien zijn er heel wat beelden en decoraties afkomstig van stArt to Art.

Meer...
Blog Image

Project Oogarts Oudenaarde

Deze prachtige oogartsen praktijk uit Oudenaarde heeft Edith Verwimp van stArt to Art gevraagd om schilderijen te maken die aansluiten op de gekozen interieur aspecten. De schilderijen zijn dan ook allemaal van haar hand.

Meer...
Blog Image

Project Guesthouse Komzo Mechelen

Guesthouse Komzo uit Mechelen heeft Edith Verwimp van stArt to Art gevraagd om schilderijen te maken die aansluiten op de gekozen interieur aspecten. De schilderijen zijn dan ook allemaal van haar hand.

Meer...
Blog Image

Volg stArt to Art op Social Media

Blijf op de hoogte van de nieuwste projecten, beelden en decoraties.
Volg stArt to Art op Instagram

Instagram

Volg stArt to Art op Pinterest

Pinterest

Volg stArt to Art op Instagram

Facebook

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief