Valentijn actie - Win een Saint of Love beeld - Meer info

0

Je mandje is leeg

Getuigenissen en reviews

Reviews van onze klanten

Getuigenissen

Beste Edith, Wij hebben gisteren de schilderijen vlot kunnen ophangen. Het resultaat is echt verbluffend: de waaier van kleuren past volledig in het interieur. Wij bemerken dat de kleurenschakering varieert alnaargelang daglicht, inval van het zonlicht en de spots s' avonds. Fantastisch! Het beantwoordt volledig aan onze verwachtingen.
M.L.
Gisteren was het sfeervol genieten - vriendelijke ontvangst, mooie omgeving, frisse rondleiding om kennis te maken met een kunstenares die mij een kunstwerk gaat maken om mijn interieur dat laatste te geven wat nog ontbrak om af te zijn. Nogmaals dank.
I.V.
'Hallo, Allereerst onze beste wensen voor het nieuwe jaar!!! We zijn weeral super content met ons kerstcadeau!!! Hij heeft een mooi plaatsje gekregen in onze living en hij staat er perfect. Bovenop van dochterlief nog een kleine zwarte gekregen zodat het helemaal af is! Ik heb een foto meegestuurd zoals beloofd! Bedankt voor de topservice van jullie ??????
W. en C.
Beste Edith, We zijn heel trots op onze 'Verwimp' in de woonkamer. Het is een echte meevaller. Bedankt voor de goede ontvangst en de vlugge service.
I. en K.
Beste Edith, In bijlage vind je een foto van ons schilderij zoals het hangt in onze woonkamer. Iedereen die het schilderij ziet vindt het prachtig, en wij vinden het ook nog steeds geweldig.
 
J. en K.
Beste Edith, In bijlage vind je een foto van ons schilderij zoals het hangt in onze woonkamer. Iedereen die het schilderij ziet vindt het prachtig, en wij vinden het ook nog steeds geweldig.
J. en K.
Beste Edith, Na thuiskomst hebben we de schilderij een ereplaats gegeven in onze living. Replieken zijn alleen maar lovend. We proberen nu allerlei symbolen/betekenissen te zien in de schilderij: levenscirkel, hart, baarmoeder, vraagteken, gebroken cirkel...
M. en W.
Hallo, het schilderij 'staat' al aan de muur, ophangen is voor het weekend. Het is werkelijk 200% geslaagd en past super ! Als er foto's zijn, stuur ik ze zeker op. Mijn vrouw is al een beetje van de verrassing bekomen en ziet het ook helemaal zitten!
S. & H.
Hallo Edith, ondertusen hangt ook het schilderij op zijn plaats en het resultaat is juist zoals ik het voor ogen had: niet fel van kleur, niet dominant, maar toch een meerwaarde op die kale muur! Zeer tevreden!
B.
Beste Edith, de schilderijen hangen op en we vinden ze echt prachtig! Het rode schilderij vinden we echt subliem en het past ook heel goed in de living. We willen je hierbij dan ook echt van harte bedanken voor de 2 mooie werken en het ‘snelle’ werk!
J. & K.
Hey Edith, ze hangen, kijk eens hoe moooiiiii !!! En de visitor keek ernaar en zag dat het goed was... Super bedankt !
M. en S.
Dag Edith, elke dag genieten we een beetje meer van je werk het is enorm wennen om niet tegen een leegte aan te kijken maar telkens iets nieuw te ontdekken in de schilderijen...
C.
Edith, in bijlage vind je enkele foto's terug van jouw kunstwerk in onze woonkamer. Het is echt prachtig, hebben ook al veel positieve reacties gekregen op jouw werk! Nogmaals bedankt!
VD
Edith, even een mailtje om jullie te zeggen dat we zeer blij zijn met onze nieuwe 'aanwinst'. Nogmaals bedankt. Je mag terecht trots zijn op je werken.
P. en G.
Hoi Edith, de kinderen vonden het schilderij super. Ze hebben er al allerlei dingen in ontdekt. In 'Ontvlambaar' zagen ze een dino skelet en in 'Passie' een bloempje, een slipspoor van een racewagen en zelfs de pistoncup uit de film Cars :-). Die heb ik er echter zelf nog niet in teruggevonden, maar ja... De reacties van familie en vrienden zijn super. Dus een dikke pluim voor jou abstracte schilderkunst.
Het werk is gewoon perfect, meer kan ik er niet van zeggen! Ik heb gisteren nog mijn zuster en gevolg op bezoek gevraagd en zij waren er ook helemaal weg van. Gewoon geweldig dus, ik ben heel blij dat ik je werken ontdek heb en jullie heb leren kennen.
Eric O.
Hoi Edith, het hangt prachtig. Ik ben echt heel content en fier dat ik zo iets moois in mijn living heb hangen. Je bent nogmaals bedankt.
Nicole A.
Twee zielen één gedachte!! Zou net achter de computer kruipen om jou even te melden dat het schilderij hangt, en wij het prachtig vinden!!! Helemaal top!! De keuken is nu zoals het altijd had moeten zijn, achteraf ontbrak dit er altijd aan, vinden we nu. Dus twee heel tevreden mensen aan deze kant.
Hans en Ria M-D.J.
Beste Edith, Vanmorgen eindelijk tijd gehad om het schilderij op te hangen, en zoals beloofd enkele foto's. Wij vinden het prachtig hangen in onze woonkamer - het geeft direct een ander gevoel in huis! Enorm bedankt, en zeker tot ziens!
Els en Jeroen A.-D.
Dag Edith, we hebben het werk gisteren omhoog gehangen en ik moet zeggen ... het is héél mooi. Helga en ik zijn zeer tevreden. Van 't weekend komen de ouders en de schoonouders een kijkje nemen. Ik ben er zeker van dat ze het prachtig gaan vinden.
Alain L.
Dag Edith, het werk in de vergaderzaal ziet er echt prima uit. Ik ben gelukkig dat Ann ons de weg tot bij jou heeft gewezen. Het werk 'Deel Genoten' - what's in a name? - is vrijdag meteen bevestigd. Het is mooi, heeft zelfs al bijval gekregen van mensen die doorgaans niet licht in hun oordeel zijn!
Koen de S.
Beste Edith, wij zijn nog steeds heel blij met het schilderij dat u voor ons maakte. Inmiddels vond het zijn plaatsje in onze woonkamer.
T. G. L. & G.
Wij zijn héél tevreden over onze aankoop! Wij willen jullie trouwens nog bedanken voor de toffe persoonlijke ontvangst bij jullie thuis.
Daisy en Kurt D.
Nog eens bedankt voor de vriendelijk ontvangst. Wij zijn heel tevreden over het schilderij, mochten we er ooit nog een kopen, dan zal het zeker van u zijn ! Nog eens bedankt.
Ann en Steve D.
Iedereen had het nieuwe schilderij meteen opgemerkt. De reacties waren zeer lovend, ze vonden het fantastisch en waren inderdaad verwonderd dat het van dezelfde kunstenares was als in de living.
Eveline en Tom
Dag Edith, we zijn heel blij met het resultaat ! Het is echt aangenaam om tussen je schilderijen te leven. We zeggen het mekaar iedere dag. Positief, hé :-).
F. en M.
De schilderijen hangen reeds op en nog recht ook ; Iedereen die het reeds gezien heeft was zeer positief ; Zelf zijn we ook zeer tevreden over onze keuze. We genieten ervan om ze te bekijken!
Alain R.
Het schilderij is prachtig geworden, en mijn vrouw is er even enthousiast over als ikzelf :-) Nogmaals hartelijk dank!
Tom E.
Het schilderij hangt op zijn plaats en is prachtig. De overbuurvrouw geraakte er niet op uitgekeken :-)
Lutgarde G.
Beste Edith, Alles was een héél groot succes !!! Bedankt, de schilderijen waren het gesprek van de avond...
Ivan en Bart
Dag Edith, toen we na 25 dagen rondzwerven weer terug thuis kwamen was één van de eerste dingen die ons opvielen, wat zijn die schilderijen van Edith toch echt wel mooi.
Mia en Guido
Dag Edith, ik heb gisteren 10 vriendinnen op bezoek gehad en zij waren werkelijk zeer enthousiast. De rode schilderijen hangen zeer mooi maar ik wacht nog wel op een lamp (al gekozen maar nog niet geleverd) om links van de schilderij te zetten. De cirkels hangen echt zeer mooi, daar is werkelijk iedereen zeer enthousiast over...
Linda
Goede morgen Edith. Het schilderij hangt er prachtig bij en we kunnen ons al niet meer voorstellen zonder! We zijn ontzettend content, de plek, de grootte, de kleuren alles harmonieert zo mooi... Bedankt voor jullie 'ondersteuning' in de keuze!
J. en R.
In bijlage vindt u de foto's van het schilderij. Wij zijn zeer te vreden met de keuze en de kleuren. Persoonlijk moet ik zelf nog wennen aan de beige tinten. Vandaar dat ik bewust wat langer heb gewacht met mijn reactie. Maar tot nu toe hebben wij zeer positieve reacties gekregen.
G.
Beste Edith, Eerlijk alles wat ik al gezien heb van jou vind ik heeeeeeel mooi maar ja het één past natuurlijk beter in iemands interieur dan het ander. We zijn zeer blij dat we jou gevonden hebben, want we hadden bij u een luxe probeem niet weten wat kiezen! Je mag best trots zijn op je werken
M.
Ja ik wil nog laten weten hoe gelukkig ik ben met mijn schilderijen, heeeeeeeeeeeel gelukkig!!!!!! Iedereen vind het fantastische en het past perfect in ons interieur!! Dus bij deze weeral een dikke pluim voor u, bedankt!!!!!
C. en W.
Beste Edith, via deze mail willen we jou nog eens extra danken voor de mooie schilderijen die jij voor ons gemaakt hebt. We zijn er echt heel blij mee. Hoe meer we deze kunstwerken bekijken hoe meer we erin zien en hoe mooier we ze vinden. Echt waar. Je bent een artiest.
G. en M.